Open Huis Bouwmeester bovenbouw

Het Open Huis Bouwmeester bovenbouw is speciaal voor:

• leerlingen van het Assink lyceum die nu in 3 havo of 3 vwo zitten en een profiel moeten kiezen
  • leerlingen van het Assink lyceum die vanuit het vmbo willen doorstromen naar de havo
  • leerlingen die van een andere middelbare school komen

3 havo en 3 vwo leerlingen

Zit jij in 3 havo of 3 vwo? Dan ga jij binnenkort een profiel kiezen! Om jou te helpen bij het maken van deze keuze hebben de docenten presentaties in Powerpoint gemaakt om je alle ins & outs te geven over de verschillende keuzevakken. Ze zijn hier te bekijken. Heb je na deze presentatie nog vragen? Of wil je meer weten over de profielkeuze op het Assink lyceum? Dan kun je deze vragen stellen tijdens een van de online gesprekken! Het is belangrijk dat je eerst de presentaties doorneemt en dan pas een online afspraak maakt, omdat waarschijnlijk al veel vragen in de presentatie worden beantwoord.

Bekijk de presentaties van de vakken

Doorstromen van vmbo naar havo

Zit jij nu op het vmbo van het Assink of kom je van een andere middelbare school en je wilt volgend jaar doorstromen naar de havo? Maak dan een afspraak voor het online gesprek 'Decanaat instroom havo'. Leerlingen van het Assink die op dit moment in 3 havo zitten krijgen in februari of maart een gesprek met de decaan.

Instroom vwo

Zit jij op dit moment op een andere middelbare school en je wilt graag instromen in 4 vwo op het Assink? Maak dan een afspraak voor het online gesprek 'Decanaat instroom vwo'. Leerlingen van het Assink die op dit moment in 3 vwo zitten krijgen in februari of maart een gesprek met de decaan.

Online gesprekken

Op maandag 24 januari, dinsdag 25 januari en donderdag 27 januari organiseren wij online gesprekken. Tijdens deze gesprekken kun je al jouw vragen stellen aan de docenten. In onderstaande planning zie je welke gesprekken wanneer plaatsvinden. Via de afsprakentool plan je eenvoudig een of meerdere gesprekken in. De gesprekken vinden plaats via Microsoft Teams. Je wordt uiterlijk een dag van tevoren per mail hiervoor uitgenodigd.

Ben je een leerling uit 3 havo of 3 vwo? Bekijk dan eerst de presentaties van de verschillende vakken!

Rondleidingen school afgelast
In tegenstelling tot eerdere berichten, kunnen we in verband met de geldende maatregelen helaas toch geen fysieke rondleidingen organiseren.

Algemene vragen

Stamtijd (Mentoraat)

Leerlingondersteuning

Decanaat instroom havo
Zit jij nu op het vmbo van het Assink of kom je van een andere middelbare school en je wilt volgend jaar doorstromen naar de havo? Maak dan een afspraak voor een online gesprek. Leerlingen van het Assink die op dit moment in 3 havo zitten krijgen in februari of maart een gesprek met de decaan.

Decanaat instroom vwo
Zit jij op dit moment op een andere middelbare school en je wilt graag instromen in 4 vwo op het Assink? Maak dan een afspraak voor een online gesprek. Leerlingen van het Assink die op dit moment in 3 vwo zitten krijgen in februari of maart een gesprek met de decaan.

Aardrijkskunde

Bedrijfseconomie/economie

BSM/LO

Culturele Kunstzinnige Vorming

Duits

Frans

Grieks/Latijn

Informatica

Kunst Beeldende Vorming

Kunst Drama

Kunst Muziek

Natuurkunde

Scheikunde

Wiskunde

Bekijk de presentaties van de vakken

Meld je aan!

Via deze afsprakenplanner meld je jezelf aan voor de online gesprekken. Selecteer een datum naar keuze en kies aan welk gesprek je wilt deelnemen. Je kunt jezelf aanmelden per gesprek. Voor meerdere gesprekken vul je het formulier dus meerdere keren in.

Sluiting inschrijving:

• De gesprekken die maandag 24 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m zondag 23 januari 18.00 uur.
  • De gesprekken die dinsdag 25 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m maandag 24 januari 18.00 uur.
  • De gesprekken die donderdag 27 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m woensdag 26 januari 18.00 uur.

Zijn er geen online gesprekken meer beschikbaar, maar wil je toch graag een gesprek? Stuur dan een mail naar communicatie@hetassink.nl

Stel je vraag

Heb je vragen over deze online meetings? Stuur dan een mailtje naar communicatie@hetassink.nl. We komen zo snel mogelijk bij jou terug met een antwoord.