Open Huis Parallelweg

Ben jij benieuwd of het Assink lyceum een school voor jou is? Bezoek dan in de week van 24 januari tot en met 28 januari ons Open Huis! Tijdens deze week organiseren wij veel verschillende online activiteiten waarmee jij het Assink lyceum beter leert kennen. Op deze pagina laten we zien welke activiteiten we organiseren en hoe jij jezelf hiervoor kunt aanmelden.

Het programma

Voer online gesprekken over diverse onderwerpen

Op maandag 24 januari en dinsdag 25 januari kun je deelnemen aan online gesprekken. Dit zijn korte gesprekjes van 10 minuten die je voert met een leraar. Tijdens deze gesprekken kun je al jouw vragen stellen over veel verschillende onderwerpen. De gesprekken vinden plaats via Microsoft Teams. Je wordt uiterlijk een dag van tevoren per mail hiervoor uitgenodigd. 

We leggen hieronder uit wat de onderwerpen zijn voor de gesprekken. Via de afsprakentool plan je eenvoudig één of meerdere gesprekken in.

Rondleidingen op school afgelast
In tegenstelling tot eerdere berichten, kunnen we in verband met de geldende maatregelen helaas toch geen fysieke rondleidingen organiseren. 

Algemene vragen 
Heb je een vraag die je niet kwijt kunt bij een van de andere onderwerpen? Meld je dan aan voor ‘Algemene vragen’.

Stamtijd
Een aantal keer in de week start je in een kleine groep op, samen met je mentor. Je mentor helpt je daarbij als een echte coach. Stamtijd is een van de vier bouwstenen van het Talentgericht onderwijs. Lees meer! 

Decaan
Schrijf je in voor een online gesprek met de decaan als je nog vragen hebt over de profielen, profielmodulen en keuzevakken.

Begeleiding en ondersteuning
Wist je dat wij vier verschillende niveaus van ondersteuning hebben? Welke dat zijn lees je hier. Ook kun je de online presentatie over begeleiding en ondersteuning terugkijken die we tijdens Beleef het Assink hebben opgenomen.

Stage/buitenschools leren
Tijdens je stage kun je aan de slag bij echte bedrijven en organisaties. Meer weten over welke mogelijkheden er allemaal zijn? Meld je dan aan voor een online gesprek.

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)
In het profiel BWI maak je kennis met alle onderdelen van het bouwproces. Lees meer over BWI.

Produceren, Installeren en Energie (PIE)
In dit profiel komen elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek samen. Lees meer over PIE.

Dienstverlening en Producten
Bij Dienstverlening en producten staan de algemene (ict-)vaardigheden centraal, evenals jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je verder met groen, economie, sport of creativiteit, dan zit je binnen binnen D&P goed. Lees meer over D&P.

Zorg en Welzijn (Z&W)
Houd je van werken met mensen, zorgen en verzorgen, organiseren en servicegericht werken? Dan is Zorg en welzijn iets voor jou! Lees meer over Z&W.

Meld je aan!

Via deze afsprakenplanner meld je jezelf aan voor de online gesprekken. Selecteer een datum naar keuze en kies welke activiteit je wilt volgen. Je kunt jezelf aanmelden per activiteit. Voor meerdere activiteiten vul je het formulier dus meerdere keren in. We vinden het superleuk als jij er ook bij bent. Zien we je daar?

Sluiting inschrijving:

  • De gesprekken die maandag 24 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m zondag 23 januari 18.00 uur.   
  • De gesprekken die dinsdag 25 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m maandag 24 januari 18.00 uur.
  • De gesprekken die donderdag 27 januari plaatsvinden: inschrijven mogelijk t/m woensdag 26 januari 18.00 uur.

Zijn er geen online gesprekken meer beschikbaar, maar wil je toch graag een gesprek? Stuur dan een mail naar communicatie@hetassink.nl

Bekijk de Parallelweg!

Ben je benieuwd naar de locatie Parallelweg? In deze video geven we jou een rondleiding!

Stel je vraag

Heb je vragen over ons Open Huis? Stuur dan een mailtje naar communicatie@hetassink.nl. We komen zo snel mogelijk bij jou terug met een antwoord.