Opening Techno Centrum

Donderdag 13 april: 16.00 - 19.00 uur

Graag nodigen we u uit om op donderdag 13 april samen met ons de opening van het prachtige nieuwe Techno Centrum van de locatie Rekkenseweg te vieren. Van 13 tot en met 20 april organiseren we verschillende activiteiten die volledig in het teken staan van techniek en technologie. Er zijn activiteiten voor onder andere leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers, het basisonderwijs, bedrijven en andere betrokken partijen die hebben bijgedragen aan de realisatie van het Techno Centrum.  Samen staan we stil bij de mogelijkheden van het centrum en kijken we vooruit naar welke kansen dit de regio biedt.  

Lees meer over het Techno Centrum


Programma donderdag 13 april 2023

  • 16.00 uur: Inloop 
  • 16.15 uur: Opening + Gastspreker dr. Willem Peter de Ridder
  • 17.00 uur: Loop rond door het Techno Centrum en ervaar de 7 werelden van techniek. Leerlingen demonstreren verschillende technieken en technologieën én u kunt zelf ook deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreid tapasbuffet.
  • 19.00 uur: Einde 

Aanmeldformulier

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we u graag vragen om uiterlijk donderdag 6 april het aanmeldingsformulier in te vullen.

Locatie Rekkenseweg
Rekkenseweg 1
7150 AC  Eibergen
T. 0545 - 47 71 80
E: rekkenseweg@hetassink.nl

Over dr. Willem Peter de Ridder
Dr. Willem Peter de Ridder is al zijn hele leven gefascineerd door innovatie en vooruitgang. Hij is strategieconsultant, spreker en postacademisch docent. Sinds 2016 houdt hij zich als directeur van zijn eigen bedrijf Futures Studies vooral bezig met de digitale transformatie en de impact die kunstmatige intelligentie heeft op onze maatschappij, op onze bedrijven en op ons als mens. Als futuroloog en strategieconsultant ondersteunt hij zowel profit als non-profit organisaties bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. 

Week van techniek en technologie

Terug naar het overzicht