Opening Techno Centrum

Donderdag 20 april: 16.00 - 19.00 uur

Graag nodigen we ondernemers uit om op donderdag 20 april samen met ons de opening van het prachtige nieuwe Techno Centrum van de locatie Rekkenseweg te vieren. Van 13 tot en met 20 april organiseren we verschillende activiteiten die volledig in het teken staan van techniek en technologie. Er zijn activiteiten voor onder andere leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers, het basisonderwijs, bedrijven en andere betrokken partijen die hebben bijgedragen aan de realisatie van het Techno Centrum.  Samen staan we stil bij de mogelijkheden van het centrum en kijken we vooruit naar welke kansen dit de regio biedt.  

Lees meer over het Techno Centrum


Programma donderdag 20 april 2023

  • 16.00 uur: Inloop
  • 16.15 uur: Opening + Gastspreker Menno Lantinga
  • 17.00 uur: Loop rond door het Techno Centrum en ervaar de 7 werelden van techniek. Leerlingen demonstreren verschillende technieken en technologieën én u kunt zelf ook deelnemen aan activiteiten. Ook staat er een heerlijk en uitgebreid tapasbuffet klaar.
  • 18.00 uur: Einde

Aanmeldformulier

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we u graag vragen om uiterlijk donderdag 13 april het aanmeldingsformulier in te vullen.

Locatie Rekkenseweg
Rekkenseweg 1
7150 AC  Eibergen
T. 0545 - 47 71 80
E: rekkenseweg@hetassink.nl

Over Menno Lanting
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan  250.000 mensen lazen zijn bestsellers: Olietankers & speedboten, De slimme organisatie, De disruptie paradox, en Connect! (Managementboek van het jaar 2011). In 2021 verscheen zijn nieuwste boek 'Uit het transformatie moeras' waarin hij een nuchtere kijk geeft op de faalfactoren van de digitale transformatie en een heldere route naar vernieuwing schetst aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Eerder was hij 20 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor o.a. het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

Week van techniek en technologie

Terug naar het overzicht