Opening Techno Centrum 

Woensdag 19 april: 15.00 - 17.00 uur

Graag nodigen we leerkrachten van groep 7 en 8 uit om op woensdag 19 april samen met ons de opening van het prachtige nieuwe Techno Centrum van de locatie Rekkenseweg te vieren. Van 13 tot en met 20 april organiseren we verschillende activiteiten die volledig in het teken staan van techniek en technologie. Er zijn activiteiten voor onder andere leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers, het basisonderwijs, bedrijven en andere betrokken partijen die hebben bijgedragen aan de realisatie van het Techno Centrum.  Samen staan we stil bij de mogelijkheden van het centrum en kijken we vooruit naar welke kansen dit de regio biedt.  

Lees meer over het Techno Centrum


Programma woensdag 19 april 2023

  • 15.00 uur: Inloop
  • 15.15 uur: Opening + Gastspreker Nathan Meinen van Techni Science
  • 16.00 uur: Verken het Techno Centrum onder genot van een hapje en drankje.
    Loop rond door het Techno Centrum en ervaar de 7 werelden van techniek. Leerlingen demonstreren verschillende technieken en technologieën én u kunt zelf ook deelnemen aan activiteiten.
  • 17.00 uur: Einde

Aanmeldformulier

Omdat we graag willen weten hoeveel leerkrachten we kunnen verwachten, willen we u graag vragen om uiterlijk donderdag 13 april het aanmeldingsformulier in te vullen.

Locatie Rekkenseweg
Rekkenseweg 1
7150 AC  Eibergen
T. 0545 - 47 71 80
E: rekkenseweg@hetassink.nl

Over Techni Science
De snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën vragen om een andere aanpak in het onderwijs. Ze zijn complex, vakoverstijgend en behoeven een nieuwe manier van aanleren in een inspirerende leeromgeving die in de juiste context van nu past. Werken in projectvorm op basis van onderzoekend en ontwerpend leren is hierbij de oplossing. Op deze manier krijgen leerlingen alle mogelijkheden om zich de 21e eeuwse vaardigheden op te doen, die zo belangrijk zijn in hun toekomstige banen. Nathan Meinen neemt ons mee in hoe Techni Science hierop inspeelt.

Techni Science helpt het onderwijs met duurzame onderwijsinnovatie en vakoverstijgende technologieen door middel van lesmaterialen, docentenprofessionalisering en ondersteuning om leerlingen voor te bereiden op de snelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Week van techniek en technologie

Terug naar het overzicht