Van groep 8 naar het Assink lyceum

Heb je je schoolkeuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Assink? Leuk! Het aanmelden gaat als volgt in z'n werk. Zit je nu in groep 8 van de basisschool, dan kun je via jouw juf of meester het aanmeldingsformulier invullen. Jouw basisschool zorgt er dan voor dat de aanmelding bij ons terecht komt.

Van een andere middelbare school naar het Assink lyceum

Zit je nu al op de middelbare school en wil je de overstap naar het Assink maken? Dan nodigen we je graag uit voor een online gesprek, waarin je we vertellen waar wij als school voor staan en waarom het Assink wel of niet goed bij je zou passen. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Je kunt natuurlijk ook zelf het aanmeldingsformulier downloaden en invullen. Meer informatie over het aanmelden tref je aan in de toelichtingsbrief en de aanmeldingsflyer.

Zodra de aanmeldingsformulieren voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 beschikbaar zijn, zullen ze hieronder worden toegevoegd.

Kennismakingsgesprek

Twijfel je nog naar welke middelbare school je gaat? Of heb je vragen die je graag aan ons wilt stellen? Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een persoonlijk gesprek wilt. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen. Wij nodigen je dan zo snel mogelijk uit voor een gesprek.