Aanmelden

Heb je je schoolkeuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Assink lyceum? Leuk! Hieronder lees je er meer over. Het is belangrijk dat je je vóór 31 maart 2024 aanmeldt.

Van groep 8 naar het Assink lyceum

Het aanmelden gaat als volgt in z'n werk. Zit je nu in groep 8 van de basisschool, dan kun je via jouw juf of meester het aanmeldingsformulier invullen. Jouw basisschool zorgt er dan voor dat de aanmelding bij ons terecht komt.

Je kunt natuurlijk ook zelf het aanmeldingsformulier downloaden en invullen. Meer informatie over het aanmelden tref je aan in de toelichtingsbrief en de aanmeldingsfolder.

Van een andere middelbare school naar het Assink lyceum

Zit je nu al op de middelbare school en wil je de overstap naar het Assink lyceum maken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek, waarin je we vertellen waar wij als school voor staan en waarom het Assink lyceum wel of niet goed bij je zou passen. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Aanmelden vwo-plus programma

Kun jij goed en snel leren en ben je op zoek naar extra uitdaging? Dan is het vwo-plus programma misschien wel iets voor jou. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een eenduidig vwo-advies en schrijf je een motivatiebrief. 

Lees meer over vwo-plus

 

Kennismakingsgesprek

Twijfel je nog naar welke middelbare school je gaat? Of heb je vragen die je graag aan ons wilt stellen? Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een persoonlijk gesprek wilt. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen. Wij nodigen je dan zo snel mogelijk uit voor een gesprek.

Contactformulier