Bring Your Own Device

Kies je eigen digitaal device

Op het Assink leer je niet alleen uit boeken. Je werkt regelmatig met je eigen tablet of laptop. Hiermee heb je direct toegang tot het digitale leermateriaal en kun je bronnen op internet raadplegen als dat nodig is. Dit maakt de lessen interessant en afwisselend. Daarnaast wordt een les extra leuk door het doen van quizzen met behulp van apps. Een ander voordeel is dat je minder boeken hoeft mee te nemen in je rugtas.

Tablet of laptop

Je kunt zelf kiezen welk digitaal device je wilt gaan gebruiken. Dit heet ook wel BYOD (Bring Your Own Device). Dat kan een iPad, een andere tablet of een laptop zijn. Ben je al in het bezit van een digitaal device dat je dagelijks gebruikt? Dan hoef je geen nieuwe aan te schaffen. Er worden wel minimale eisen gesteld waaraan het apparaat moet voldoen. Kies je ervoor om een nieuw device aan te schaffen? Na aanmelding krijg je informatie van ons over welk digitaal device je het beste kunt aanschaffen.

Samenwerking met externe leverancier

Je koopt zelf een apparaat (kijk voor de juiste vereisten in de beschrijving hierboven) of je maakt gebruik van één van de aanbiedingen van de leverancier Switch, waarmee het Assink afspraken heeft gemaakt en je betaalt het apparaat ineens of in termijnen. Als je ervoor kiest om in termijnen te betalen, dan betaal je een vast bedrag per maand volgens de voorwaarden van de leverancier. Bij betaling in termijnen is een beschermhoes en een verzekering verplicht. De webshop is bereikbaar via https://hetassink.studywise.nl

Meer informatie over het aanschaffen van een device vind je in onderstaande brief.

Informatiebrief Bring Your Own device Juni 2021

Webshop Studywise

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten. Lees meer over de financiële ondersteuning van Stichting Leergeld.

Ga naar Stichting Leergeld