Voor leerlingen van groep 8 met een voorlopig vwo-advies

Vind je het leuk om met andere kinderen samen te leren en problemen op te lossen? Heb jij een voorlopig vwo-advies gekregen voor de middelbare school; en wil je alvast vwo-workshops volgen op het Assink lyceum? Geef je dan op voor de workshops die we geven aan aanstaande vwo-leerlingen uit groep 8.

De eerste ronde start na de herfstvakantie op dinsdag 1 november

Meer info en aanmelden Assink junior vwo

Assink junior Toptijd

Voor alle leerlingen van groep 8

Op woensdag 19 oktober vond Assink junior Toptijd plaats. Assink junior Toptijd was een TOP kennismaking met leerlingen van de basisschool! Bijna 400 leerlingen kwamen op onze locaties voor een kennismaking met Toptijd, een van de bouwstenen van Talentgericht Onderwijs voor versterken van talenten. Het lerarenteam stond klaar om twee workshops te verzorgen. Na deze TOP middag genieten wij nog even na om daarna in voorbereiding te gaan op ‘Beleef het Assink’ op 22 november. Zien we je dan? We zoomen dan in op de drie andere bouwstenen, Stamtijd, Basistijd en Ateliertijd! Hieronder zie je een paar leuke foto's van Assink junior Toptijd van de locatie Rekkenseweg.