Even voorstellen

07-09-2023

Marianne Heijting-Steursma is de nieuwe directeur van het Assink lyceum. Ze stelt zich graag aan jullie voor!

Ik ben na de zomervakantie gestart als directeur van het Assink lyceum. Ik zie er enorm naar uit de leerlingen te ontmoeten en samen met leerlingen, medewerkers en ouders verder te bouwen aan een kwalitatief sterke en goed geprofileerde school.

Mijn naam is Marianne Heijting-Steursma. Ik ben getrouwd met Ronald en wij hebben drie kinderen, Sascha, Eviroos en Joas. Met ons gezin zijn we een aantal jaren geleden verhuisd naar Haaksbergen en hebben we kennis gemaakt met het in deze regio kenmerkende principe van ‘noaberschap’. Inmiddels hebben we ons plekje gevonden in Haaksbergen en heb ik via mijn dochter Sascha als ouder kennis gemaakt met het Assink lyceum en Talentgericht Onderwijs. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen met vriendinnen, tijd doorbrengen met mijn gezin, vrienden en familie en studeer ik nog.

Na ruim acht jaar voor de klas te hebben gestaan heb ik gewerkt als directeur, trainer, coach en adviseur in diverse vormen van onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor werkte ik als onderwijsdirecteur in het voortgezet onderwijs in Hengelo. Ik zie het als een mooie uitdaging om een bijdrage leveren aan een succesvolle toekomst van het Assink lyceum in Haaksbergen, Eibergen en Neede. Ik vind het een enorme meerwaarde dat in deze plaatsen een mooi aanbod aan voortgezet onderwijs beschikbaar is voor onze leerlingen en hun ouders.

230907 Even Voorstellen Marianne

Ga terug