Kom naar de kerstmarkt!

13-12-2023

Dinsdag 19 december 2023 vindt de jaarlijkse kerstmarkt van het Assink lyceum plaats. Op de locatie Parallelweg stallen derdejaars leerlingen van het profiel Dienstverlening & Producten hun zelfgemaakte producten uit. Zo kun je je kerstcollectie uitbreiden met bijvoorbeeld unieke 3D-geprinte producten of door de leerlingen zelfbedachte ontwerpen uit de lasercutter. Er zijn lekker hapjes en drankjes verkrijgbaar en er is veel te beleven! De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar het goede doel: Speelweek Neede.

Van erwtensoep tot loempia's

Er zijn heerlijk huisgemaakte hapjes en drankjes verkrijgbaar tijdens het shoppen! Niet alleen de échte winterklassiekers als glühwein en erwtensoep zijn van de partij, maar ook een lekkere bratwurst of loempia zijn te proeven tijdens het gezellige evenement van het Assink lyceum.

Belevenissen

Dit jaar is er ook van alles te beleven! Leerlingen van het profiel Dienstverlening & Producten organiseren een levensgroot FootDart bord. Voor degene die van nog meer uitdaging houdt, maak een ritje op de rodeo-eland op het schoolplein. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan de beautysalon die door de leerlingen wordt gerund. Laat je verwennen en geniet van bijvoorbeeld een heerlijke nageltreatment. Al met al een gezellige, inspirerende en bovenal unieke ervaring voor leerlingen en bezoekers van de kerstmarkt.

Goede doel: Speelweek Neede

De opbrengst van het evenement gaat naar Speelweek Neede. Deze organisatie organiseert iedere jaar een dagkamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud met een verstandelijke beperking en/of achterstand in de ontwikkeling. Met een bezoek aan de kerstmarkt, steun je dus het lokale goede doel! 

De leerlingen van het Assink lyceum heten iedereen van harte welkom op dinsdag 19 december tussen 17.00 en 20.00 uur aan de Parallelweg 9.

Kerstmarkt PW

Ga terug