Bezoek ons Open Huis

Van 24 januari tot en met 28 januari

Als je volgend jaar voor het eerst naar de middelbare school gaat, is dat best spannend! Wordt het Assink lyceum jouw nieuwe school? Of twijfel je nog? Van 24 januari tot en met 28 januari 2022 organiseren wij een Open Huis! Tijdens deze week kun je op al onze locaties meedoen aan veel verschillende online activiteiten. Laat de voorpret voor jouw middelbare schooltijd maar beginnen!

Op deze pagina bekijk je aan welke activiteiten je kunt deelnemen. Per locatie hebben we een programma voor je samengesteld.

Het programma per locatie

Onze school is verdeeld over verschillende locaties. Per locatie hebben we een programma samengesteld. Op de locaties Van Brakelstraat, Rekkenseweg en Bouwmeester (onderbouw) vertellen we jou alles over de overstap van de basisschool naar het Assink lyceum.

Op de locatie Bouwmeester (bovenbouw) vertellen we aan 3 havo en 3 vwo leerlingen over de bovenbouw op het Assink en de profielkeuze die daarbij hoort. Tenslotte heeft de locatie Parallelweg (bovenbouw vmbo) ook een eigen programma.

Bekijk hier wat op elke locatie te doen is en hoe je jezelf kunt aanmelden. 

Alvast kennismaken

Talentgericht onderwijs

Bij ons op school volg je Talentgericht onderwijs. Dit houdt in dat je echt de tijd krijgt om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen. Een lesweek op het Assink lyceum is opgedeeld in vier verschillende soorten tijden: Stamtijd, Basistijd, Ateliertijd en Toptijd. In deze video leggen we uit wat dit precies inhoudt. Uiteraard vertellen we jou hier alles over tijdens ons Open Huis! 

Meer over Talentgericht onderwijs