Locatie:

november 2022

• 01 november t/m

Vind je het leuk om met andere kinderen samen te leren en problemen op te lossen? Heb jij een voorlopig vwo-advies gekregen voor de middelbare school; en wil je alvast vwo-workshops volgen op het Assink lyceum? Geef je dan op voor de workshops die we geven aan aanstaande vwo-leerlingen uit groep 8.

De eerste ronde start na de herfstvakantie op dinsdag 1 november

Meld je hier aan

januari 2023

• 31 januari

Open huis

Op dinsdag 31 januari 2023 organiseren we een open huis!

Iedereen is welkom, of je nu volgend schooljaar voor het eerst naar het Assink gaat of al langere tijd op het Assink zit. Voor ouders/verzorgers, broertjes en zusjes is het natuurlijk ook hartstikke leuk om door het schoolgebouw te lopen en lokalen in te gaan om te zien waar jij les krijgt óf volgend jaar les gaat krijgen!

Teamleiders, leraren, ondersteuners en leerlingen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden of ‘gewoon’ even een gesprekje aan te gaan.

Het is niet nodig om je aan te melden! Zien we je dan?

juli 2023

• 05 juli

Kennismakingsmiddag

Leer je mentor en klasgenoten kennen. Als je hebt gekozen voor het Assink, dan word je in juni 2022 uitgenodigd voor de kennismakingsmiddag. Tijdens die middag leer je je nieuwe klasgenoten en je mentor kennen.

Vakanties

• Kerstvakantie 22-23