Locatie:

augustus 2022

• 23 augustus

Eerste schooldag

Wij hopen dat je een fijne zomervakantie hebt gehad. Op dinsdag 23 augustus word je op school verwacht. We gaan er samen een fantastisch schooljaar van maken!

november 2022

• 22 november

Beleef het Assink

Proef de sfeer op het Assink

Na dit schooljaar ben je klaar op de basisschool en maak je de stap naar de middelbare school. Dat is natuurlijk best spannend. Een school kiezen is een belangrijke stap. Weten waaruit je kunt kiezen dus ook. Wat heeft de school je te bieden? Wat voor vakken krijg je? Wat is er nog meer te doen? Zomaar wat vragen waar je misschien al over nadenkt.

Kom daarom het Assink lyceum beleven! Het wordt een middag waarin je workshops gaat volgen met voorafgaand een korte kennismaking, waardoor je een indruk krijgt van wat het Assink jou te bieden heeft.

januari 2023

• 31 januari

Extra open huis

Op dinsdag 31 januari 2023 organiseren we een open huis!

Iedereen is welkom, of je nu volgend schooljaar voor het eerst naar het Assink gaat of al langere tijd op het Assink zit. Voor ouders/verzorgers, broertjes en zusjes is het natuurlijk ook hartstikke leuk om door het schoolgebouw te lopen en lokalen in te gaan om te zien waar jij les krijgt óf volgend jaar les gaat krijgen!

Teamleiders, leraren, ondersteuners en leerlingen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden of ‘gewoon’ even een gesprekje aan te gaan.

Het is niet nodig om je aan te melden! Zien we je dan?

juli 2023

• 05 juli

Kennismakingsmiddag

Leer je mentor en klasgenoten kennen. Als je hebt gekozen voor het Assink, dan word je in juni 2022 uitgenodigd voor de kennismakingsmiddag. Tijdens die middag leer je je nieuwe klasgenoten en je mentor kennen.

Vakanties

• Herfstvakantie 22-23