Werken bij het Assink

Het Assink lyceum is een lerende organisatie die constant in beweging om zich samen met de buitenwereld, de leerlingen, hun ouders en de medewerkers voor te bereiden op de toekomst. Het Assink wil leerlingen, medewerkers en andere betrokkenen blijven motiveren om te leren en voldoende bagage meegeven voor een succesvolle toekomst. De school streeft ernaar een inspirerende leer- en werkomgeving te zijn die iedereen uitdaagt om te ontwikkelen.

Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost-Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, het havo en het vwo. De school heeft vier vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede. Het onderwijs aan ongeveer 2200 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 250 docenten en 75 ondersteunende personeelsleden.

Bekijk onze vacatures

Neem ook een kijkje bij de vacatures van onze VOTA-partners

Onderwijsgroepen

Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in respectievelijk 8 en 6 kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk.

Management en ondersteunende functies

Het Assink lyceum kent naast docentenfuncties diverse ondersteunende en managementfuncties op onze locaties en binnen het Bureau Bedrijfsvoering. Voor deze functies staat centraal dat je samen met je collega’s werkt aan een optimaal leer- en werkklimaat voor onze leerlingen en medewerkers.

Het Assink lyceum is op zoek

Wij zoeken mensgerichte, ondernemende, inspirerende en ambitieuze medewerkers die willen bijdragen aan een goede toekomst voor onze leerlingen.

Wat heeft het Assink lyceum te bieden?

Het Assink lyceum biedt je een uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden, waarbinnen je de kans krijgt om jezelf op professionele wijze verder te ontwikkelen.

Docenten

Het Assink lyceum zoekt enthousiaste, bevoegde docenten met onderwijservaring, maar ook talentvolle mensen met werkervaring die opgeleid willen worden binnen onze academische school. Het Assink lyceum kent naast de reguliere docentenfunctie een aantal specialistische docentenfuncties die zich, naast het onderwijs voor leerlingen, richten op leerlingenzorg, onderwijsontwikkeling of ICT: de teamspecialist en de schoolspecialist.

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een baan bij het Assink lyceum, maar zijn er nu geen vacatures die je aanspreken? Maak dan een e-portfolio aan op www.vota.nl

Over VOTA

VOTA helpt onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit. We bieden jou als medewerker de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te werken zoals jij dat wilt. Tegelijkertijd geven we scholen meer controle over hun personeelsbezetting. Via VOTA kom je verder!

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zeven zelfstandige VO-schoolbesturen en een school voor middelbaar beroepsonderwijs: De Waerdenborch, OSG Hengelo, Stichting Carmelcollege, Het Erasmus, Het Stedelijk Lyceum, Assink lyceum, het Staring College en ROC van Twente (mbo).

Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort.

Meer lezen over VOTA