Kerstvoorstelling Mislukte Kerst

14-12-2023

Op weg naar Kerst hebben leerlingen van het Assink lyceum locatie Rekkenseweg in Eibergen tijdens Toptijd een toneelstuk in elkaar gedraaid met als titel MISLUKTE KERST. Gaat het deze Kerst lukken om de saamhorigheid van twee zussen en hun gezin te vinden? Heeft opa nog iets te vertellen? Wat doen die decorbouwers?

Hierbij nodigen we iedereen uit om op dinsdag 19 december op de locatie Rekkenseweg te komen kijken naar wat er allemaal misgaat en of het voor de twee gezinnen wel goed komt. De entree is gratis (we werken wel met kaartjes) maar vrijwillige bijdragen zijn zeer gewenst. Het project dat we daarmee financieel steunen is: Educatie voor Oeganda.

Annelies Mooij, leraar van de locatie Rekkenseweg, gaat binnenkort weer naar Oeganda en zamelt geld in om jongeren de mogelijkheid te geven naar school te gaan en een diploma te halen. Tijdens de voorstelling zal hier aandacht voor zijn. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om een gratis kopje thee/koffie te drinken. Voor iets lekkers erbij wordt een kleine bijdrage gevraagd die ten goede komt aan het project. Ook worden lootjes verkocht voor een loterij (altijd prijs).

Op dinsdag 19 december is er ‘s middags één generale repetitie (12.30-13.30 uur) voor wie ’s avonds niet kan. ‘s Avonds zijn er twee voorstellingen (18.30-19.30 en 20.00-21.00 uur) voor leerlingen, ouders, buren, collega’s, enz.

Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren via onderstaande button.

Kaartjes reserveren

We hopen op veel publiek bij deze grappige, gevoelige, gekke, ontroerende voorstelling.

Kerstmis

Ga terug