Eerste 2 lesuren vervallen i.v.m. gladheid

11-01-2024

Zoals je ongetwijfeld in de media hebt vernomen, is er sprake van code oranje. Het is op dit moment buiten spekglad en er gebeuren in onze regio diverse (ernstige) ongelukken. Het is niet duidelijk hoe de situatie morgenochtend is.

We gaan ervan uit dat er vannacht gestrooid wordt op de fietspaden, ook tussen de verschillende dorpen. Tevens zien we nu dat code oranje morgenochtend overgaat in code geel. Echter, omdat we de situatie morgenochtend op dit moment onvoldoende kunnen inschatten nemen we het zekere voor het onzekere. Veiligheid gaat boven alles en wij hebben vanwege onze streekfunctie veel leerlingen die een behoorlijke afstand fietsen. Om deze reden vervallen op vrijdag 12 januari alle locaties de eerste twee lesuren. Dat betekent dat de lessen voor alle leerlingen en medewerkers het derde lesuur starten. 

Morgenochtend zullen we de situatie opnieuw bekijken en wanneer dit aanleiding geeft tot verdere maatregelen, dan zullen we je daarvan op de hoogte stellen. Op dit moment lijkt het niet waarschijnlijk en gaan we ervan uit dat met deze oplossing de leerlingen veilig op school kunnen komen morgen. We zien alle leerlingen graag morgen het derde lesuur op school.

Gladheid

Ga terug