Aanmelding vwo-plus

Extra uitdaging met het vwo-plus programma

Ben jij iemand die geen genoegen neemt met een standaard antwoord en wil je het naadje van de kous weten? Wil je dieper op de leerstof in, heb je uitdagingen nodig om je brein te prikkelen en denk je net iets diepgaander na over bepaalde zaken dan je vrienden? Denk je het liefst kritisch en buiten de gebaande paden? Dan zou je wel eens heel goed op je plek kunnen zijn binnen het vwo-plus programma. Bij ons wordt je denken aangescherpt en krijg je werkwijzen aangeleerd om tot resultaten te komen.

Schrijf een motivatiebrief 

Is jouw advies naar aanleiding van de doorstroomtoets aangepast en heb je een eenduidig vwo-advies? Aanmelden voor vwo-plus kan nog steeds!

Wanneer je een eenduidig vwo-advies hebt, schrijf je een motivatiebrief. Beschrijf hierin (ongeveer 1 A4) waarom jij graag aan vwo-plus wilt deelnemen en waarom het bij jou past. Beschrijf ook waarom je ouder(s)/verzorger(s) en je leerkracht van de basisschool vinden dat vwo-plus geschikt is voor jou. Je kunt je motivatiebrief sturen naar Huub Welberg: h.welberg@hetassink.nl

Uitnodiging gesprek

Wij bespreken jouw aanmelding in de toelatingscommissie. We lezen jouw motivatiebrief, kijken naar het advies van de basisschool en beoordelen verschillende scores die je op school hebt behaald. Daarnaast word je, samen met je ouder(s)/verzorger(s), uitgenodigd voor een gesprek. 

Let op! Vwo-plus/gymnasium wordt alleen gegeven op onze locatie Bouwmeester in Haaksbergen.