Aanmelding vwo-plus

Je eerste stappen op de weg naar wetenschap, loop je samen met ons bij vwo-plus.

Ben jij iemand die geen genoegen neemt met een standaard antwoord en wil je het naadje van de kous weten? Wil je dieper op de leerstof in, heb je uitdagingen nodig om je brein te prikkelen en denk je net iets diepgaander na over bepaalde zaken dan je vrienden? Denk je het liefst kritisch en buiten de gebaande paden? Dan zou je wel eens heel goed op je plek kunnen zijn binnen het vwo-plus programma. Bij ons wordt je denken aangescherpt en krijg je werkwijzen aangeleerd om tot resultaten te komen.

Schrijf een motivatiebrief 

Wanneer je een eenduidig vwo-advies hebt, schrijf je een motivatiebrief en upload je deze vóór 1 april 2022 via het onderstaande aanmeldingsformulier. Beschrijf in je motivatiebrief (ongeveer 1 A4) waarom jij graag aan vwo-plus wilt deelnemen en waarom het bij jou past. Beschrijf ook waarom je ouder(s)/verzorger(s) en je leerkracht van de basisschool vinden dat vwo-plus geschikt is voor jou.

Uitnodiging gesprek

Wij bespreken jouw aanmelding in de toelatingscommissie. We lezen jouw motivatiebrief, kijken naar het advies van de basisschool en beoordelen verschillende scores die je op school hebt behaald. Als we nog meer van je willen weten dan nodigen we je, samen met je ouder(s)/verzorger(s), uit voor een gesprek. We laten je zo snel mogelijk weten of je wel of niet mag deelnemen aan het vwo-plus programma.

Let op! Vwo-plus/gymnasium wordt alleen gegeven op onze locatie Bouwmeester in Haaksbergen.

Aanmeldingsformulier vwo-plus

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.