Early Bird intake

Dinsdag 5 maart 2024

Heb jij je keuze gemaakt en wil jij volgend schooljaar naar het Assink lyceum? Dan nodigen wij je, samen met je ouder(s) uit om op dinsdag 5 maart jouw Early Bird intakeformulier aan ons te overhandigen! De overstap naar het voortgezet onderwijs is een bijzondere mijlpaal en wij vinden dat dit een feestje verdient!

Tijdens de Early Bird intake maken we graag alvast kennis met jou! Via jouw basisschool ontvang je het intakeformulier. Maar je kunt 'm hier ook downloaden. Tijdens de Early Bird intake kun je bij de ingang van de locatie ook een formulier pakken. Misschien heb je ook wel vragen voor ons!

Het is niet nodig om je aan te melden voor de Early Bird intake. Met de Early Bird intake ben je trouwens nog niet officieel aangemeld. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier die je van de basisschool hebt ontvangen.

  • Wanneer? Dinsdag 5 maart 2024
  • Tijd: je bent van harte welkom tussen 15.30 en 17.00 uur en van 18.00 tot 19.30.
  • Locatie: de locatie waar jij volgend schooljaar naartoe wil.
  • Neem mee: het intakeformulier (ingevuld) én een voorwerp dat bij jou
    past en waar je iets over kunt vertellen!

Naar welke locatie ga ik?

Instroompunt Berkelland
Woon je in de regio Berkelland, dan ga je naar de locatie Rekkenseweg in Eibergen, tenzij je gymnasium/vwo-plus (GVplus) gaat doen. Dan ga je naar de locatie Bouwmeester in Haaksbergen.

Instroompunt Haaksbergen
Woon je in de regio Haaksbergen, dan ga je afhankelijk van het niveau naar de locatie Van Brakelstraat of de locatie Bouwmeester.