Beleef het Assink

Proef de sfeer op het Assink lyceum

Je staat voor een belangrijke keuze: naar welke middelbare school ga ik? De overgang van de basisschool naar de middelbare school is een grote stap! Het is belangrijk dat je kijkt en ervaart of het Assink lyceum bij jou past. Daarom nodigen wij je uit om samen met je ouders naar Beleef het Assink te komen op dinsdag 22 november.

Samen volg je twee interactieve workshops met voorafgaand een korte kennismaking. Het wordt een echte beleefavond, zodat je een goede indruk krijgt van het Assink lyceum.

Twee rondes
We bieden twee rondes aan, zodat je je kunt inschrijven voor een tijdstip dat jou het beste past.

• Ronde 1: 17.30 - 19.00 uur
  • Ronde 2: 19.30 - 21.00 uur

Elke ronde heeft een maximaal aantal plekken beschikbaar. Meld je je daarom zo snel mogelijk aan!

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om je online aan te melden voor Beleef het Assink. Aanmelden kan alleen nog door contact op te nemen met de locatie. Dat kan per mail of per telefoon. Omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben voor de twee rondes die we aanbieden, is het voor ons handig om te weten hoeveel mensen er precies komen. Zo kunnen we een goede indeling maken.

Herhuisvesting

Sluiting locatie Van Brakelstraat

Het streven is dat de Van Brakelstraat in Haaksbergen per 1 augustus 2025 gaat sluiten. Leerlingen die in schooljaar 2023/2024 starten op het Assink lyceum, kunnen leerjaar 1 en 2 gewoon afmaken op de locatie Van Brakelstraat.

Na de sluiting van de Van Brakelstraat blijven we nog steeds vmbo aanbieden in Haaksbergen (locatie Bouwmeester), maar dan alleen voor leerjaar 1 en 2. De locatie Parallelweg wordt daardoor dé bovenbouwlocatie van het Assink lyceum voor het vmbo.

Lees meer over de sluiting

Voor welke locatie meld ik me aan?

Regio Haaksbergen
Leerlingen die in de regio Haaksbergen wonen, melden zich aan voor:

• Locatie Van Brakelstraat in Haaksbergen
    • BK (vmbo-bb/kb)
    • TH (vmbo-tl/havo)
  • Locatie Bouwmeester in Haaksbergen
    • HV (havo/vwo)
    • GVplus (gymnasium/vwo-plus)

Regio Berkelland
Leerlingen die in de regio Berkelland wonen, melden zich aan voor:

• Locatie Rekkenseweg in Eibergen
    • BK (vmbo-bb/kb)
    • TH (vmbo-tl/havo)
    • HV (havo/vwo)

Een uitzondering hierop is als je gymnasium en/of vwo-plus gaat doen, dan ga je naar de locatie Bouwmeester in Haaksbergen. Alleen daar bieden we dit niveau aan.