Beleef het Assink

Presentaties terugkijken

Presentatie locaties
Hiernaast tref je de presentaties van de locaties aan. Heb je na afloop een vraag? Dan kun je die mailen naar het mailadres van de betreffende locatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het is ook altijd mogelijk om een individueel gesprek aan te vragen.

Presentatie vwo-plus en gymnasium

Neemt je kind geen genoegen met een standaard antwoord en wil hij/zij het naadje van de kous weten? Wil je kind dieper op de leerstof ingaan, heeft hij/zij uitdagingen nodig om het brein te prikkelen en denkt jouw kind net iets diepgaander na over bepaalde zaken dan anderen? Dan zou hij/zij wel eens heel goed op zijn plek kunnen zijn binnen het GVplus programma. In deze webinar leggen we het verschil uit tussen havo/vwo en vwo-plus/gymnasium. Ook gaan we in op de verschillende leerlijnen die worden aangeboden. Bekijk hieronder de presentatie terug.

Presentatie begeleiding en ondersteuning

Voor je kind gaat er veel veranderen wanneer hij/zij naar de middelbare school gaat. Nieuwe vakken, huiswerk, verschillende leraren en wisselen van lokalen. We vinden het erg belangrijk om hem/haar hierin goed te begeleiden en te ondersteunen. Wij werken met vier niveaus van begeleiding en ondersteuning. Op deze manier zorgen we dat je kind de ondersteuning krijgt die bij hem/haar past. In deze webinar gaan we in op de vier niveaus van begeleiding en ondersteuning. Bekijk hieronder de presentatie terug.

Presentatie locaties

Locatie Bouwmeester

Locatie Van Brakelstraat

Locatie Rekkenseweg

Presentatie DOE

In vmbo-bb/kb In leerjaar 1 en 2 worden in vmbo-basis/kader DOE gegeven: DOE staat voor Denken, Ontwikkelen en Ervaren. De leerling werkt ongeveer vijf weken lang en 10 uur per week aan een thema dat dichtbij zijn belevingswereld ligt. Iedere vijf weken kiest de leerling een opdracht waarmee hij aan de slag gaat. Zo ontdek hij zijn interesses en voorkeuren en kan hij een goede keuze maken voor één van de vier profielen die wij aanbieden in het derde en vierde schooljaar. Tijdens DOE komt de leerling ook in aanraking met technologie, want wij vinden het belangrijk dat kennis wordt gemaakt met de uitdagingen en mogelijkheden van werken in de technische wereld. Deze vorm van onderwijs sluit nauw aan op de praktijk en de bovenbouw van het vmbo. Bekijk hieronder de presentatie terug.